Selecteer een pagina

Waarom doet Techniek Nederland dit?

Digiladdertechniek.nl is een onafhankelijk platform die installateurs ondersteunt bij het maken van een logische volgende stap in het digitaliseringsproces. ​Het doel is om het gat tussen groot en klein, innovatieve en minder innovatieve bedrijven en installateurs met meer en minder IT-kennis niet groter te laten worden en waar mogelijk zelfs kleiner te maken. ​Het platform is door Techniek Nederland ontwikkeld.

Digiladder

De online vragenlijst van de Digiladder start met het verzoek om uw gegevens in te vullen. Deze worden alleen gebruikt om de antwoorden te verwerken en om het rapport te kunnen versturen. 

De basis modules van de Digiladder bestaat grotendeels uit meerkeuzevragen met een opbouw in de antwoordmogelijkheden en de bijbehorende scores. Hierdoor is het mogelijk een rapport op te stellen en inzichtelijk te maken waar mogelijke groei of vervolgstappen zitten.

Het invullen duurt, afhankelijk van de gekozen modules, ongeveer 6 – 18 minuten en na afronding worden de scores direct verwerkt en ontvangt u het rapport (op het scherm en in de mailbox van het door u opgegeven e-mailadres).

Gegevens veilig

U heeft alleen gegevens en antwoorden in te vullen die noodzakelijk zijn om het rapport op te kunnen stellen en naar u te versturen. Deze informatie wordt veilig opgeslagen en is niet toegankelijk voor derden.

Met de door u ingevulde gegevens wordt niets anders gedaan dan hier omschreven.

Voor het privacy statement van Techniek Nederland, volg deze link