Selecteer een pagina

Techniek Nederland zal de komende jaren extra aandacht gaan besteden aan de mogelijkheden van digitalisering voor bedrijven tot 50 medewerkers. Er komt veel op de sector af en digitaal werken wordt steeds meer de norm. Voor deze bedrijven wordt het dus belangrijk de komende 2-3 jaren een digitaliseringsstap te maken.

Techniek Nederland wil daar op praktische wijze bij ondersteunen. De Digiladder is een praktisch hulpmiddel met een online vragenlijst en automatisch rapport met samenvatting op basis van de ingevoerde antwoorden. Dit rapport biedt inzicht in de huidige situatie en de logische volgende stap voor het bedrijf.

De Digiladder bevat verschillende modules die u allemaal achtereenvolgend of los van elkaar kunt invullen. Op dit moment zijn dat (1) Digitalisering binnen het bedrijf, (2) Digitalisering van de administratie en (3) Wet kwaliteitsborging (Wkb).

De komende jaren zal de Digiladder verder worden ontwikkeld, zodat hiermee alle facetten van bedrijfsautomatisering kunnen worden verkend.

Klik op de button rechts om de Digiladder te starten. Het invullen van de Digiladder duurt per gekozen module ongeveer 6 minuten en na afloop ontvangt u direct het resultaat.

 

Digitaal werken is het gebruik van digitale hulpmiddelen (apparatuur, software en data) bij het monitoren, uitvoeren en begeleiden van taken en processen binnen het bedrijf.

Digitalisering is het digitaal maken van analoge en handmatige processen. Door nieuwe technologie├źn en innovaties kunnen we informatie en bestaande processen op een betere en effici├źntere manier verwerken.